Despre companie

Compania de construcții SKY HOUSE își desfășoară activitatea din 2005, și este un lider pe piața investițională în construcții din Republica Moldova. Compania face parte din Holdingul Financiar- Industrial PROMILTON GRUP, ce cuprinde mai multe companii și întreprinderi active pe teritoriul Republicii Moldova.

Genul de activitate al companiei SKY HOUSE  - dezvoltare, efectuarea lucrărilor de construcție în calitate de executor sau beneficiar la obiectele cu destinație comercială și locativă în Republica Moldova. De la momentul fondării odată cu realizarea unui nou proiect,  compania confirmă titlul unui partener de încredere.

Compania realizează proiecte pe toate segmentele pieței, de la construcții tip și construcții locative Clasa Confort până la oferte Clasa Business și Clasa Premium.

Portofoliul SKY HOUSE cuprinde zeci de case și compexe locative realizate, obiecte comerciale și obiecte cu infrastructură hotelieră dar și proiecte de valorificare maximă a teritoriilor. Totalitatea proiectelor companiei se află la diferite nivele de pregătire și realizare.

Competențele cheie ale companiei:

Maximizarea utilizării eficiente a potențialului fiecărui teren.

Concepte arhitecturale de proiectare, realizate de cele mai bune Studio de Arhitectură și Instituții de Proiectare.

Proiectări conform standardelor europene de la apartament la cartier

Sistemul de control al calității construcției la toate nivelele de realizare a acesteea.

Respectarea termenilor de dare în exploatare a obiectelor.

Asigurarea serviciului clientelă de la încheierea contractului și pînă la primirea dreptului de proprietate a obiectului

Realizarea lucrărilor în strânsă conformitate cu normativele în construcție și legislația Republicii Moldova

Calitatea construcției

Unul dintre principalele avantaje ale companiei este utilizarea în construcție a tehnologiilor noi și materialelor de ultimă generație , care se diferențiază prin utilizare îndelungată și securitate a sănătății.

La proiectarea complexului locativ a fost adoptată decizia constructivă pentru casele de locuit – scheletul casei din beton armat cu pereți din cărămidă roșie.

Schema scheletului din beton armat și fațadă ventilată.

Avantajele construcțiilor din beton armat sunt:

Posibilitatea utilizării unor soluții vaste în planificări și elemente arhitecturale. Planificarea liberă a apartamentului (lipsa pereților mari portanți), permite materializarea  dorințelor beneficiarului privind planificarea spațiului locativ.

Pereții neportanți la construcția cu schelet din beton armat la fiecare etaj se sprijină pe planșeu și sunt autoportanți, fapt ce înlătură necesitatea ca acești pereți să fie puncte de reper și pentru etajele de sus, astfel materialul de bază poate fi mai puțin dens, dar mai efficient termic. Cerințele contemporane privind conductibilitatea termică a pereților exteriori nu permit construirea blocurilor cu etaje în întregime din cărămidă, deoarece grosimea zidăriei conform standardelor ar constitui 1,5 metri.

Un alt avantaj al construcțiilor cu schelet din beton armat constituie siguranța în condiții extrimale (force major) , scheletul din beton va rezista și în cazul prăbușirii în totalitate a pereților, de xemplu în cazul exploziei unei conducte de gaz.

Fără îndoială proprietățile de utilizare a scheletului din beton armat sunt mai avantajoase decât  cele ale construcțiilor din panouri sau cărămidă.

Aici sunt create toate condițiile necesare pentru viața oamenilor care cunosc prețul unui trai comod și confortabil.

Sistemul modern de încălzire autonomă permite reglarea temperaturii în apartament, termopanele de calitate înaltă, apa și energia electrică individual contorizată – constituie lista incompletă a facilităților necesare pentru asigurarea confortului unor locatari pretențioși.

Prioritățile companiei

Operativitate

Respectarea termenilor lucrărilor de proiectare, construcție, instalare, reparare, finisare și amenajare

Utilizarea tehnologiilor eficiente în organizarea și gestionarea direct a proceselor de producție.

Satisfacerea cerințelor justificate aduse de către investitor.

Nivel tehnologic

Organizarea procesului de producție bazat pe implementarea metodelor, mecanismelor și materialelor moderne.

Utilizarea tehnologiilor digitale și radiometrice în controlul calității materialelor utilizate și lucrărilor efectuate.

Condiții flexibile în cooperarea cu Investitorul.

Extinderea spectrului (gamei) de servicii prestate

Creșterea economică a companiei.

Responsabilitate

Activarea companiei doar în conformitate cu Legislația Republicii Moldova

Funcționarea independentă a secțiunii de expertiză cu privire la controlul calității lucrărilor efectuate, și a materialelor furnizate către companie

Planificare avantajoasă a ciclurilor de producție și funcționare

Transparență

Abordare modernă și transparentă a situației companiei în fața organelor de drept

Punerea la dispoziția Investitorului (la solicitare) a  informațiilor cu privire la asumarea și îndeplinirea obligațiunilor la orice nivel de conlucrare.

Informarea periodică a partenerilor investiționali ( prin intermediul tehnologiilor digitale) privind caracteristicile și activitățile companiei.

Suntem în Viber

078 800 777

Acum puteți obține consultație
oriunde vă aflați

Sky House
PREȚURILE APARTAMENTELOR
Complex
Număr de camere
Suprafața
Modalități de plată
Prețul apartam., €
Remarcă
Plata lunară, €
inclusiv plățile ipotecare